Blog Archive

Time Pass - Some Easy Riddles


1. Johnny's mother had three children. The first child was named April The second child was named May. What was the third child's name?
Answer: Johnny of course

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall, and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?
Answer: Meat.

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?
Answer: Mt. Everest; it just wasn't discovered yet. [You're not very good at this are you?]

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?
Answer: There is no dirt in a hole.

5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?
Answer: Incorrectly

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. How is this possible?
Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?
Answer: You can't take pictures with a wooden leg. You need a camera to take pictures.

8. What was the President's Name in 1975?
Answer: Same as is it now - Barack Obama [Oh, come on ...]

9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?
Answer: You would be in 2nd. Well, you passed the person in second place, not first.

10. Which is correct to say, "The yolk of the egg are white" or "The yolk of the egg is white"?
Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow [Duh]

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?
Answer: One. If he combines all of his haystacks, they all become one big one.



Story: The Hotel Consultant from Japan
Story: The Lovely Girl with Two Apples
Story: The Lady and the 4 Turtles
Story: The Shark and the Glass Wall
Story: The Wooden Bowl
Story: Old Parents
Story: The Farmer and Onions
Story: The Ant In The Balcony
Mr. Nazir Lost His Wife
Story: Ajay and Anita
Story: Singapore Taxi